Welkom bij onze nieuwe Tuin en Klus van Gurp!

OOLTGENSPLAAT – Al bijna 50 jaar levert familiebedrijf Van Gurp Erf- en Sierbestrating alles op het gebied tegels, terras, erf of tuininrichting. Sinds vorige week is het bedrijf aan de Oudedijk 14 te Ooltgensplaat uitgebreid met een afdeling Tuin en Klusmaterialen. Piet (21) en Sam (17) van Gurp nemen dit onderdeel voor hun rekening. De doe-het-zelvers uit Ooltgensplaat en wijde omtrek kunnen nu weer in de eigen buurt terecht voor alle klusbenodigdheden voor huis of tuin.

Door Mirjam Terhoeve

De afgelopen weken is er hard gewerkt om het Tuin- en Kluspand in te richten. “Door uitbreiding van ons eigen bedrijf kwam er ruimte vrij in de nieuwe loods”, vertelt Hans van Gurp. “Juist omdat er in Ooltgensplaat geen doe-het-zelf winkel meer is, kwamen we op het idee om dit gat op te vullen. We liepen al langer rond met het idee, dus dit was het goede moment om de daad bij het woord te voegen. Onze zoons Piet en Sam gaan er mee aan de slag, maar mijn vrouw Nel en ikzelf zullen ze uiteraard met raad en daad bijstaan.”

Het pand van Tuin en Klus Van Gurp beslaat een kleine 400 m2 en herbergt een zeer breed assortiment voor iedere doe-het-zelver. “We hebben gekozen voor een zeer gevarieerd aanbod”, beaamt Piet. “We hebben natuurlijk al het benodigde hand- en elektrisch gereedschap, schroefjes, boutjes, moertjes, maar ook, lampen, koper- en leidingwerk, kranen, schoonmaakmiddelen en niet te vergeten binnen- en buitenverf met alle bijbehorende verfgereedschappen. Uiteraard leveren we ook hout- en plaatmateriaal, wat we hier, indien gewenst, keurig op maat kunnen zagen. Kortom, we hebben zo goed als het hele segment voor iedere klusser in huis of tuin en dat in een prima prijs-kwaliteit verhouding.”

“Nu bij de start is het nog even aftasten of er wellicht nog wat aangepast moet worden in het assortiment”, voegt broer Sam er aan toe. “Voor ons is het immers ook nieuw, maar we zullen zeker inspringen op de vraag van de klanten. Bovendien hebben we de mogelijkheid om materialen te bestellen, mochten deze niet op voorraad zijn. Binnen enkele dagen is het dan in huis en kan de klant het komen halen. Goede service staat bij ons immers voorop.”

De familie Van Gurp is ervan overtuigd, dat de Tuin en Klusafdeling een mooie aanvulling is voor zowel hun bedrijf als voor de omgeving van Ooltgensplaat. “We hebben al heel veel blije en positieve reacties mogen ontvangen voor en na de opening. Dat geeft ons veel vertrouwen”

Tuin en Klus Van Gurp is geopend op maandag van 13.00 tot 17.30 uur. Dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 15.00 uur (tussen de middag gesloten). Meer informatie via 0187-630769 of www.erf-sierbestrating.nl.

Bron: eilandennieuws

tuin-en-klus-van-gurp Tuin en klus van Gurp installatiemateriaal