Kunstgras van GrasSelect

Waarom kunstgras?

kunstgras op goeree-overflakkee leverbaar

In bijna alle tuinen en balkons biedt kunstgras veel voordeel ten opzichte van natuurgras. Of u nou veel zon hebt of juist weinig, een klein balkon of juist een grote tuin, kunstgras is in elke situatie toepasbaar. Omdat iedere tuin anders is en iedereen andere eisen heeft, zetten we de pluspunten van kunstgras op een rijtje. Lees hieronder welke voordelen kunstgras voor u kan hebben.

Het gemak van kunstgras

kade met kunstgrasEen van de grootste voordelen van kunstgras is het gemak dat het biedt. Het heeft geen onderhoud nodig. Kunstgras hoeft niet gemaaid, gesproeid of bemest te worden. Dit zorgt ervoor dat u maximaal kunt genieten van uw gazon en tuin. Denk ook aan plaatsen waar gewoon gras geen optie is vanwege te veel of te weinig water. Tijdens de zomer van 2018 bleek hoe gevoelig gras is voor langdurige droogte. Ook op plaatsen waar veel gelopen wordt zoals kades en paden is kunstgras een uitkomt.

Is kunstgras voordelig?

Hoewel de aanschafkosten van kunstgras hoger kunnen liggen dan die van echt gras, is het op langere termijn in veel gevallen goedkoper. Het hoeft jarenlang niet vervangen te worden en er zijn geen onderhoudskosten.

Veilig

Kunstgras is ook een veilig product. Het kunstgras is erg zacht, waardoor kinderen en dieren onbezorgd gebruik kunnen maken van het gazon. Daarnaast heeft u ook veel minder last van ongedierte en onkruid, wat niet door de grasmat heen kan groeien. Dit zorgt niet alleen voor een mooi maar ook voor een veilig gazon waar kinderen en huisdieren op kunnen spelen! Kunstgras brandt niet snel. Wanneer er een vonk van de BBQ valt of een rokende sigarettenpeuk op valt, is dat geen probleem.

Altijd een mooie uitstraling

Staal van GrasSelectHet kunstgras heeft het hele jaar een prachtige uitstraling en blijft altijd mooi. Veel mensen zijn zich er nog niet van bewust dat kunstgras er zeer realistisch uit kan zien. Natuurlijk zijn er ook kunstgrassen die er minder mooi uitzien, maar deze zullen in de meeste gevallen een andere toepassing kennen. Daarnaast zijn er ook veel realistisch ogende kunstgrassen verkrijgbaar die niet van echt gras te onderscheiden zijn. Kunstgras is verder niet alleen mooi bij het liggen, maar blijft jarenlang die mooie uitstraling behouden.

Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We helpen u graag.