Catalogussen

MBI GeoProArte, GeoSteen en BasicSteen

Vraag ons om de kosteloze MBI-catalogus 2024 of bekijk hem hier online. Deze catalogus editie bevat de volgende categorieën: GeoProArte, GeoSteen en BasicSteen.

Handig om te weten: Alle MBI-dealers hanteren dezelfde prijzen.

Prijzen onder voorbehoud.

 

Catalogus bekijken

MBI GeoCeramica

De collectie van 2024-2025. In deze catalogus vind je de veelzijdige GeoCeramica assortiment. De brochure is rijkelijk gevuld met unieke designs en schitterende tuinvoorbeelden.

Catalogus bekijken

Brochure LightPro tuinverlichting 2024

Een aparte vermelding verdient specialist De LightPro brochure voor 2024 voor tuinverlichting. Denk aan LightPro voor Sfeerverlichting op 12 Volt, zoals spots in de grond, in het terras of in houten vlonders. RGB LED-verlichting die in verschillende kleuren te zetten is. Handmatig, automatisch als het donker wordt, maar ook te bedienen met een afstandsbediening of bewegingssensor.

Prijzen onder voorbehoud.

Catalogus bekijken

Wienerberger Inspiratie magazine 2024

Het inspiratiemagazine van Wienerberger over keramische tuinbestrating, boordevol tuininspiratie en informatie. Met imagine! willen we je helpen om de juiste bestratingskeuzes te maken voor de (her)inrichting van je tuin. In Imagine! lees je waarom keramische bestrating een duurzame keuze is.  Prijzen onder voorbehoud.

Catalogus bekijken

Tuinvisie Tuincatalogus

De nieuwe Tuinvisie tuincatalogus voor 2024-2025. staat boordevol nieuwe producten en inspirerende afbeeldingen. Neem rustig de tijd om ons mooie assortiment te bekijken. Dat kan online of vraag zelf een gedrukt exemplaar aan. De gedrukte catalogus is beschikbaar vanaf begin maart. Prijzen, met name van hout, zijn nadrukkelijk onder voorbehoud.

Catalogus bekijken

Tuindeco blokhutten & tuinhuizen

Creëer een oase in uw achtertuin met onze blokhutten, pipowagens, kiosken en campinghuizen. Met onze blokhutten en specials kunnen wij jouw wens realiseren. Bekijk de catalogus hier.

Catalogus bekijken

Tuindeco tuinhout en overkappingen

Transformeer uw buitenruimte met tuinafscheidingen, bergingen en speeltoestellen die passen bij uw levensstijl. Bekijk hier de catalogus.

Catalogus bekijken

Tuindeco aluminium overkappingen

Maak kennis met de premium selectie aluminium overkappingen van Tuindeco, compleet met lamellendak en diverse opties. Bekijk de catalogus hier.

Catalogus bekijken

Schellevis tegels

De Schellevis collectie is inmiddels online te bekijken. Te denken aan onder andere inspiratie voor buitenruimtes, randen, stapelelementen en opsluitingen. Bekijk de brochure hier.

Catalogus bekijken

Garden Lights

Buitenverlichting speelt een grote rol bij het inrichten van een tuin. Met buitenverlichting kun je sfeer en functionaliteit op creatieve wijze met elkaar combineren. Voor een ruim assortiment van 12 volt verlichting kunt u ook bij ons terecht. Bekijk hier de brochure.

Catalogus bekijken