showroom

Catalogussen

Brochure LightPro tuinverlichting 2022

Een aparte vermelding verdient specialist De LightPro brochure voor 2022 voor tuinverlichting. Denk aan LightPro voor Sfeerverlichting op 12 Volt, zoals spots in de grond, in het terras of in houten vlonders. RGB LED-verlichting die in verschillende kleuren te zetten is. Handmatig, automatisch als het donker wordt, maar ook te bedienen met een afstandsbediening of bewegingssensor.

Prijzen onder voorbehoud.

Catalogus bekijken

Wienerberger Inspiratie magazine 2022

Ook Wienerberger kijkt liever samen met u naar inspirerende tuinen en toepassingen dan een gortdroge catalogus te maken. In Imagine! Tuinen met beleving ziet u de klassieke stijlen, maar ook de eigentijdse trends volgens een trendwatcher, voor uw tuin. Prijzen onder voorbehoud.

Catalogus bekijken

Tuindeco catalogus 2022

Er is meer tuindecoratie dan ooit om uit te kiezen. Echt té veel om op deze site te bespreken. Kijk daarom voor een overzicht van alle modellen blokhutten, tuinhuisjes, carports en dergelijke in deze digitale gids. In de 400 pagina’s dikke online catalogus 2022 van Tuindeco kunt u alles overzichtelijk terugvinden. We kunnen alles leveren wat in de catalogus staat, uiteraard tegen concurrerende prijzen.

Prijzen, met name van hout, zijn nadrukkelijk onder voorbehoud.

Catalogus bekijken

MBI Catalogus 2022

Vraag ons om de kosteloze MBI-catalogus 2022 of bekijk hem hier online. De MBI catalogus editie 2022 bevat de alle categorieën: De GeoCeramica, GeoSteen en GeoCeramica, BasicSteen en ‘Specials’ siertegels en stenen.

Handig om te weten: Alle MBI-dealers hanteren dezelfde prijzen.

Prijzen onder voorbehoud.

Catalogus bekijken

Tuinvisie Tuincatalogus 2022

Met trots presenteren wij de nieuwe  Tuinvisie tuincatalogus voor 2022. De catalogus staat boordevol nieuwe producten en inspirerende afbeeldingen. Neem rustig de tijd om ons mooie assortiment te bekijken. Dat kan online of vraag zelf een gedrukt exemplaar aan. De gedrukte catalogus is beschikbaar vanaf begin maart. Prijzen, met name van hout, zijn nadrukkelijk onder voorbehoud.

Catalogus bekijken