Catalogussen

MBI Catalogus 2020 siertegels en sierbestratingVraag om de kosteloze MBI catalogus 2020 of bekijk hem hier online. De MBI Jubileum-Collectie catalogus editie 2020 bevat de alle categorieën: De GeoCeramica, GeoSteen en GeoCeramica, BasicSteen en ‘Specials’ siertegels en stenen.

Handig om te weten: Alle MBI-dealers hanteren dezelfde prijzen.

TuinDeco Catalogus 2020Tuindeco catalogus 2020

Er is meer tuindecoratie dan ooit om uit te kiezen. Echt té veel om op deze site te bespreken. Kijk daarom voor een overzicht van alle modellen blokhutten, tuinhuisjes, carports en dergelijke in deze digitale gids. In de 400 pagina’s dikke online catalogus van Tuindeco kunt u alles overzichtelijk terugvinden. We kunnen alles leveren wat in de catalogus staat, uiteraard tegen concurrerende prijzen.

Dit jaar is er onder andere een nieuwe serie betonpalen (pagina 9), schuifdeuren (p 42), maatwerk tuinhekken, -poorten en -schermen (p 52), configurator voor modulaire overkappingen (p 196) en maxicuzzi’s (p 146).

wienerberger tuinbestratiing catalogus 2019Wienerberger Inspiratie magazine 2019

Ook Wienerberger kijkt liever samen met u naar inspirerende tuinen en toepassingen dan een gortdroge catalogus te maken. In Imagine! Tuinen met beleving ziet u de klassieke stijlen, maar ook de eigentijdse trends volgens een trendwatcher, voor uw tuin.

lichtpro tuinverlichting flakkee catalogus 2019Brochure LightPro tuinverlichting 2019

Een aparte vermelding verdient specialist De LightPro brochure voor 2019 voor tuinverlichting. Denk aan LightPro voor Sfeerverlichting op 12 Volt, zoals spots in de grond, in het terras of in houten vlonders. RGB LED-verlichting die in verschillende kleuren te zetten is. Handmatig, automatisch als het donker wordt, maar ook te bedienen met een afstandsbediening of bewegingssensor.