Catalogussen

MBI GeoProArte, GeoSteen en BasicSteen 2023

Vraag ons om de kosteloze MBI-catalogus 2023 of bekijk hem hier online. Deze catalogus editie bevat de volgende categorieën: GeoProArte, GeoSteen en BasicSteen.

Handig om te weten: Alle MBI-dealers hanteren dezelfde prijzen.

Prijzen onder voorbehoud.

Catalogus bekijken

MBI GeoCeramica

De collectie van 2023 – 2024. In deze catalogus vind je de veelzijdige GeoCeramica assortiment.

Catalogus bekijken

Brochure LightPro tuinverlichting 2023

Een aparte vermelding verdient specialist De LightPro brochure voor 2023 voor tuinverlichting. Denk aan LightPro voor Sfeerverlichting op 12 Volt, zoals spots in de grond, in het terras of in houten vlonders. RGB LED-verlichting die in verschillende kleuren te zetten is. Handmatig, automatisch als het donker wordt, maar ook te bedienen met een afstandsbediening of bewegingssensor.

Prijzen onder voorbehoud.

Catalogus bekijken

Wienerberger Inspiratie magazine 2022

Ook Wienerberger kijkt liever samen met u naar inspirerende tuinen en toepassingen dan een gortdroge catalogus te maken. In Imagine! Tuinen met beleving ziet u de klassieke stijlen, maar ook de eigentijdse trends volgens een trendwatcher, voor uw tuin. Prijzen onder voorbehoud.

Catalogus bekijken

Tuindeco 2023

Er is meer tuindecoratie dan ooit om uit te kiezen. Echt té veel om op deze site te bespreken. Kijk daarom voor een overzicht van alle modellen blokhutten, tuinhuisjes, carports en dergelijke in deze digitale gids. In de 400 pagina’s dikke online catalogus 2023 van Tuindeco kunt u alles overzichtelijk terugvinden. We kunnen alles leveren wat in de catalogus staat, uiteraard tegen concurrerende prijzen.

Prijzen, met name van hout, zijn nadrukkelijk onder voorbehoud.

Catalogus bekijken

Tuinvisie Tuincatalogus 2023

De nieuwe Tuinvisie tuincatalogus voor 2023. staat boordevol nieuwe producten en inspirerende afbeeldingen. Neem rustig de tijd om ons mooie assortiment te bekijken. Dat kan online of vraag zelf een gedrukt exemplaar aan. De gedrukte catalogus is beschikbaar vanaf begin maart. Prijzen, met name van hout, zijn nadrukkelijk onder voorbehoud.

Catalogus bekijken

Schellevis tegels

De Schellevis collectie is inmiddels online te bekijken. Te denken aan onder andere inspiratie voor buitenruimtes, randen, stapelelementen en opsluitingen. Bekijk de brochure hier.

Catalogus bekijken

Garden Lights

Voor een ruim assortiment van 12 volt verlichting kunt u ook bij ons terecht. Bekijk hier de brochure.

Catalogus bekijken