Catalogussen

Tuinvisie Tuincatalogus 2021

tuinvisie tuincatalogus 2021

Tuinvisie biedt veel producten én veel inspiratie in de tuincatalogus voor 2021.
Prijzen, met name van hout, zijn nadrukkelijk onder voorbehoud.

MBI Catalogus 2021

MBI catalogus 2021

Vraag ons om de kosteloze MBI-catalogus 2021 of bekijk hem hier online. De MBI catalogus editie 2021 bevat de alle categorieën: De GeoCeramica, GeoSteen en GeoCeramica, BasicSteen en ‘Specials’ siertegels en stenen.

Handig om te weten: Alle MBI-dealers hanteren dezelfde prijzen.

Prijzen onder voorbehoud.

Tuindeco catalogus 2021 pdfTuindeco catalogus 2021

Er is meer tuindecoratie dan ooit om uit te kiezen. Echt té veel om op deze site te bespreken. Kijk daarom voor een overzicht van alle modellen blokhutten, tuinhuisjes, carports en dergelijke in deze digitale gids. In de 400 pagina’s dikke online catalogus 2021 van Tuindeco kunt u alles overzichtelijk terugvinden. We kunnen alles leveren wat in de catalogus staat, uiteraard tegen concurrerende prijzen.

Prijzen, met name van hout, zijn nadrukkelijk onder voorbehoud. De prijzen van hout zijn op moment van schrijven dit jaar al 15% gestegen. De meest recente prijzen op moment van schrijven zijn te vinden in de Tuindeco 2021 prijslijst.

Wienerberger catalogus 2021Wienerberger Inspiratie magazine 2021

Ook Wienerberger kijkt liever samen met u naar inspirerende tuinen en toepassingen dan een gortdroge catalogus te maken. In Imagine! Tuinen met beleving ziet u de klassieke stijlen, maar ook de eigentijdse trends volgens een trendwatcher, voor uw tuin. Prijzen onder voorbehoud.

Lightpro catalogus 2021Brochure LightPro tuinverlichting 2021

Een aparte vermelding verdient specialist De LightPro brochure voor 2021 voor tuinverlichting. Denk aan LightPro voor Sfeerverlichting op 12 Volt, zoals spots in de grond, in het terras of in houten vlonders. RGB LED-verlichting die in verschillende kleuren te zetten is. Handmatig, automatisch als het donker wordt, maar ook te bedienen met een afstandsbediening of bewegingssensor.

Prijzen onder voorbehoud.