Betonplaten

Van Gurp Erf- en Sierbestrating heeft al een kleine veertig jaar betonplaten te koop. Betonplaten zijn populair als verharding voor bedrijfsterrein en erf, zowel buiten als in schuren, loodsen en werkplaatsen. We leveren betonplaten voor opritten, stortplaatsen, parkeerplaatsen en paden in het land. Geen wonder, want ze hebben veel voordelen ten opzichte van andere verharding:

  • Goedkoop
  • Geen onderhoud nodig
  • Lange levensduur
  • Snel te plaatsen en verplaatsen
  • Schoon, veilig en strak

Als ze goed gekozen en gelegd zijn, verzakken ze niet en zijn betonplaten praktisch onverwoestbaar.

Er zijn diverse varianten betonplaten. Niet alleen verschillend van oppervlak en structuur, ongewapend, gewapend en dubbel gewapend, maar ook met verschillende diktes en met of zonder metalen rand.

betonplaten te koop van 2x2 meter, 16 cm dik

Sommigen noemen betonplaten ook wel Stelcon platen, omdat dit een bekend merk is, maar dit is niet helemaal terecht. We verkopen bijvoorbeeld veel gebezemde en ongebezemde Constar betonplaten van 2 x 2 meter van 14 en 16 cm dik en megablokken.

We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. We kunnen u een goed advies geven aan de hand van uw wensen. Kom gerust eens langs of bel voor meer informatie en een offerte op maat.

Soms zijn silowanden en keerwanden een nog betere oplossing.